تبلیغات

خواص و مواد موجود در عسل

۰

خواص و مواد موجود در عسل

همانطور که می دانید عسل طبیعی از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.

 

علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند. از خواص عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است می تواند بخوبی باعث بهبود زخم ها شود.

 

زنبور عسل پیش از رسیدن به کندو در بین راه مقداری از آب شهد را جذب می‌کند و چون شهد گل‌ها حاوی “50” تا “80” درصد آب است،‌ با این عمل میزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداکثر25 درصد می‌رساند، یعنی حدودا از هر سه گرم شهدی که زنبور عسل به کندو می‌آورد، یک گرم عسل به دست می‌آید. البته عسل مناطق شمالی کشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بیشتری برخوردار است و لذا آبکی می‌باشد، ولی عسل مناطق کوهستانی از آب کمتری برخوردار می‌باشد.

 

زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز به نام انورتاز را نیز به شهد اضافه می‌کند که این آنزیم به همراه مواد قندی و نشاسته‌ای که چهار پنجم وزن عسل را تشکیل می‌دهند، عامل اصلی متبلور شدن یا شکرک ‌زدن عسل به شمار می‌روند. لذا این باور که عسل غیرطبیعی شکرک می‌زند صحیح نیست، بلکه دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبیعی وجود دیاستاز و همچنین

 

کربوهیدرات ها می‌باشد. دیاستاز، ‌ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شود. مقدار گلوکز عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشین می‌شود. این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی و غیرتقلبی دیده می‌شود، زیرا تنها عسل‌های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شکرک زدن یا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتی در مورد عسل اقاقیا به چهار سال هم می‌رسد. در کشورهای اروپایی عسل سفت شده و متبلور شده را بیشتر می‌پسندند.

 

تشخیص عسل طبیعی و غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است. برای مصرف کننده یک را ه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می‌کند، با بینی‌اش آن را بو می‌کند و با زبانش آن را مزه می‌کند.در فروشگاه اینترنتی میتوان بهترین عسل ها را جستجو کرد.

 

اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد که بهایش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذکر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگی ندارد. نوع نژاد فقط در پرکاری و کم‌کاری تاثیر دارد.»

 

همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، گرده گل و آب. هر 100 گرم عسل 330 کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

روش تشخیص برنج یک‌دست و برنج مخلوط

۰

چین اول معطرتر است یا دوم؟

بعضی از کشاورزان پس از برداشت اول و چیدن ساقه برنج، با آبیاری مجدد یا استفاده از آب باران (دیم)، از همان کشت اول محصول دومی را به دست می‌آورند که به آن چین دوم می‌گویند. بسته به نوع کاری که کشاورزان برای  کاشت و برداشت این برنج می‌کنند کیفیت چین دوم متفاوت است. در صورت دیمی بودن آن کیفیتش هم کمتر خواهد بود ولی با آبیاری و کوددهی مناسب، این برنج معطر است و طعم خوبی پیدا می‌کند که البته به پای کشت دوم نمی‌رسد. به برنج چین دوم، در زبان‌های محلی، دونوج،‌ راتون و جگل می‌گویند.

 

روش تشخیص برنج یک‌دست و برنج مخلوط

نکته مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت می‌شود و تا خانم‌های خانه‌دار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته کیسه رسیده است!

 

برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف دست بگیرید و با دقت برنج‌ها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر جنس برنج باریک و استخوانی است، همه دانه‌ها باید این جوری باشند.

 

گر برنج کهنه می‌خرید همه آن‌ها به یک اندازه تیره باشند. اگر دانه سالم می‌خرید ببینید برنج شکسته و خردشده و پوک وجود نداشته باشد. حالا که برنج را می‌بینید توجه کنید که کپک نزده باشد و آفت نداشته باشد. همچنین همان آزمایش دستی سنجش عطر و بو این جا هم به کار می‌آید. برنج مخلوط عطر کمتر و متفاوت‌تری دارد.

 

حیف برنج مرغوب است که آبکش شود

دمپخت بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی، ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید نشاسته هم وجود دارد اما چون طبع برنج سرد است همیشه بهتر است در کنار ان از مصرف زعفران غافل نشوید.

 

پس اگر اضافه وزن دارید،‌ مصرف آن را کم کنید مخصوصاً ته‌دیگ برنج را که پرچرب و پرکالری است.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

ارزش تغذیه‌ای پسته

۰

ارزش تغذیه‌ای پسته

 

پسته حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات‌ها، پروتئین و اسیدهای آمینه، چربی‌ها و فیبرهای رژیمی است. آن‌ها غنی از مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی، مس، سدیم و سلنیوم هستند. آن‌ها همچنین ویتامین‌های ضروری مانند ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B6، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، پانتوتنیک اسید، کولین و بتایین را به شما ارائه می‌دهند.

 

طبق نظر توماس و گبهارت (۲۰۰۶)، پسته حاوی دارای مقدار کمی کالری (فقط ۱۶۰ کالری در هر اونس) در مقایسه با سایر آجیل و میوه‌های خشک مانند آجیل، گردو، بادام، پانک، فندق، آجیل برزیل و شاه‌بلوط است. پسته حاوی مقادیر بالایی از پروتئین در مقایسه با سایر آجیل‌ها مانند بادام، قهوه‌ای، فندق، ماکادامیا (فندق استرالیایی)، پیکن و گردو است. مقدار پروتئین موجود در پسته ۶ گرم در هر اونس است که بالاترین مقدار نسبت به سایر آجیل‌ها است.

 

محتوای چربی در پسته هم پایین‌تر از سایر آجیل‌ها است. آمار جمع‌آوری‌شده توسط Thomas و Gebhardt (2006) نشان می‌دهد که محتوای چربی پسته ۱۳ گرم در هر اونس مصرفی از این ماده غذایی است. آن‌ها همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب تک غیراشباع مانند اسید اولئیک و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. استفاده از آن‌ها به‌طور منظم به کاهش چربی لیپوپروتئین (LDL کلسترول) کمک می‌کند که همچنین به‌عنوان کلسترول بد شناخته می‌شود و همچون منجر به افزایش مقدار لیپوپروتئین با چگالی بالا (کلسترول HDL) که معمولاً به‌عنوان کلسترول خوب شناخته می‌شود، خواهد شد. همه این مواد مغذی پسته را برای سلامتی انسان مناسب می‌سازد.

 

مزایای بهداشتی پسته

مزایای مصرف پسته برای سلامت عبارت‌اند از:

سلامت قلب

یکی از بزرگ‌ترین مزایای سلامت پسته این است که آن‌ها آجیلی قلب دوست هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف منظم پسته می‌تواند باعث کاهش سطح LDL کلسترول بد در بدن شود. آنتی‌اکسیدان‌ها، فیتوسترول ها و اسیدهای چرب اشباع‌نشده (هر دو اسید چرب اشباع‌نشده و غیراشباع) برای تقویت سلامت قلب مفید هستند.

 

مدیریت وزن

مصرف این ماده غذایی همچنین اولین انتخاب افرادی است که رژیم غذایی دارند. شواهد نشان می‌دهد که پسته، با کالری کم، پروتئین بالا، چربی اشباع کم و چربی‌های اشباع‌نشده، یک گزینه مناسب برای مدیریت وزن ایده آل است.

 

خواص پسته

 

پیشگیری از بیماری Macular یا AMD

این ماده حاوی آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئیدی مانند لوتین و زاکسنتین است. بر اساس تحقیقاتی که توسط چن سیو و Blumberg JB از دانشگاه تافتز بوستون، ایالات‌متحده آمریکا انجام‌شده است، این آنتی‌اکسیدان‌ها در کاهش خطر ابتلا به بیماری ماکولار مرتبط با سن در سالمندان کمک می‌کند.

 

مراقبت از پوست

پسته همچنین در از بین بردن خشکی پوست کمک می‌کند. چربی اشباع در این زمینه نقش مهمی ایفا می‌کند. چربی همچنین به‌عنوان یک حامل خوب یا اسانس عمل می‌کند، زیرا از این ماده به‌عنوان یک ماده در درمان‌های سنتی مانند آروماتراپی و ماساژ سنتی استفاده می‌شود.

 

کمک در هضم

یکی دیگر از مزایای بهداشتی پسته، این است که منبع خوبی از فیبر رژیمی است که به هضم غذا کمک می‌کند. مصرف حدود ۱ اونس یا ۳۰ گرم پسته حاوی حدود ۳ گرم فیبر رژیمی است که برای این منظور که دستگاه گوارش شما را به‌صورت مطلوب کار کند، کافی است.

 

خصوصیات Aphrodisiac

بر اساس تحقیقات انجام‌شده توسط آلدمیر و همکاران (۲۰۱۱)، مصرف این ماده غذایی به‌شدت بر قدرت جنسی در مردان تأثیر می‌گذارد. مطالعات نشان داده است که افرادی که روزانه حدود ۱۰۰ گرم این آجیل را به مدت سه هفته مصرف کردند، عملکرد نعوظشان حدود ۵۰ درصد افزایش یافت. این نتایج توسط اسکن اولتراسوند جریان خون در آلت تناسلی تأیید شد.

 

خواص آنتی‌اکسیدانی

حتی پوسته‌های این ماده غذایی حاوی مقادیر قابل‌توجه آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. محققان دانشگاه تربیت مدرس در تهران موفق به شناسایی و استخراج این آنتی‌اکسیدان‌ها شدند تا به سایر مواد غذایی اضافه شوند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را که پس از متابولیسم سلولی در بدن تشکیل می‌شود و می‌توانند مشکلاتی مانند سرطان و بیماری‌های قلبی را ایجاد کنند را خنثی می‌کنند.

 

کنترل دیابت

یکی از مزایای مصرف این ماده غذایی است که آن‌ها در کنترل دیابت نقش دارند. در افراد مبتلا به دیابت، قندها پیوند نامناسبی را با پروتئین‌ها را ایجاد می‌کنند و آن‌ها را غیرقابل استفاده می‌کند. این فرآیند به‌عنوان گلیکاسیون شناخته می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن‌ها به کاهش روند گلیکاسیون کمک می‌کنند و بنابراین در کنترل دیابت کمک می‌کنند.

 

مزایای مصرف پسته

 

جذب آهن

پسته دارای مقادیر زیادی از مس است که در جذب بیشتر آهن به بدن از منابع غذایی کمک می‌کند. این امر می‌تواند به مقابله با مشکلاتی مانند کم‌خونی کمک کند.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

چگونه مثل حرفه‌ای‌ها برنج بخریم؟

۰

چگونه مثل حرفه‌ای‌ها برنج بخریم؟

این روزها تشخیص برنج خوب سخت است! به دلیل وجود برنج پلاستیکی، قبل از کیفیت برنج، کشف اصالت آن مهم‌تر است. وقتی برای خرید به فروشگاه‌ اینترنتی یا حقیقی سری می‌زنید با گروهی از نشان‌ها و برندهای متنوع تجاری مواجه می‌شوید. آن موقع است که از خودتان می‌پرسید کدام برنج را بخرم؟

 

شاید اولین قدم برای انتخاب، تجربه‌ای است که از خرید قبلی داشته‌اید و الان دنبال برنجی هستید که خوب قد بکشد، دون باشد و به هم نچسبد و البته عطر و بویی هم به راه بیندازد که نگو و نپرس! نکته دیگر محاسبه دخل و خرج ماه یا سال است که در خرید و نه تشخیص برنج خوب و باکیفیت بسیار مؤثر است!

 

برنج ایرانی یا خارجی؟

روشن و مبرهن است که برنج ایرانی باکیفیت و ممتاز است اما قیمت برنج خارجی به مراتب ارزان‌تر است و به همین دلیل بعضی‌ها برنج هندی و پاکستانی می‌خرند که حتی نوع کم‌کیفیت آن خوب قد می‌کشد و دون می‌شود و هر کدبانوی تازه‌کاری هم از عهده پخت آن بر می‌آید!

 

اما بیشتر این نوع برنج‌های هندی و پاکستانی که در بازار موجود است، از نوع برنج خوب و مرغوب نیست و طعم و مزه خوبی ندارد و البته گاهی هم گفته می‌شود در مزارع آلوده کشت شده‌اند و… . اگر برنج غذای روزانه و پایه خانواده نباشد ماکارونی بهتر از بعضی از این برنج‌های خارجی است!

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

پسته شور زعفرانی گلستان

۰

پسته شور زعفرانی گلستان

پسته پای ثابت آجیل ایرانی است که بدون آن آجیل حتما چیزی کم دارد. پسته‌ی «گلستان» با بسته‌بندی زیبا و مناسب هدیه‌دادن، به‌راحتی در دسترس شماست. پسته‌ی شور «گلستان» منبعی سرشار از آهن و پتاسیم است. معمولا پسته را به افرادی که از کم‌خونی شکایت دارند، پیشنهاد می‌کنند. پسته هم به صورت تازه و هم به صورت خشک‌شده قابل‌استفاده است و گاهی آن را با آب و نمک طعم‌دار می‌کنند. پسته‌ی ایران انواع مختلفی دارد که فندقی، کله‌قوچی، اکبری و احمدآقایی اصلی‌ترین آن‌ها محسوب می‌شوند. شهرستان رفسنجان و استان کرمان مراکز تولید پسته در ایران هستند و این عضو بی‌رقیب آجیل ایرانی را در اختیار مردم قرار می‌دهند. آجیل و خشکبار همواره جزو محبوب‌ترین خوراکی‌ها بوده‌اند که در جشن‌ها و اعیاد پرمصرف‌اند. این خوراکی‌ها سرشار از مواد مفید برای بدن هستند؛ حتی روغن آن‌ها هم برای پوست و مو مفید است. آجیل در اعیاد و مناسبت‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ اما غیر از این می‌تواند میان‌وعده‌ای کامل برای بچه‌ها در مدرسه یا برای بزرگ‌ترها هنگام کار باشد. با «بسته‌ی کیلویی پسته‌ی گلستان» پسته‌های باکیفیت و بهداشتی خواهید داشت که تا مدت‌ها تمام نمی‌شود و برای پذیرایی از جمعیتی زیاد مناسب است

مصرف پسته برای پوست مفید است چون سرشار از ویتامین E است، زیرا ویتامین E پوست را از آسیب اشعه ماورای بنفش محافظت می‌کند. پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر را در خود دارد و می‌تواند علاوه بر بهبود هضم غذا به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.

پسته خام به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کم‌خونی مفید است خوردن پسته نیروی جنسی و ذهن را تقویت می‌کند.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

گونه برنج

۰

گونه برنج

گیاه برنج گونه ای یک ساله می باشد که علفی شکل بوده و ساقه اش مثل گندم حالت بند بند و تو خالیمی باشد که 8 تا 12

 

گره در طول ساقه اش دارد، ارتفاع این گیاه تا 1.5 متر نیز می رسد. برنج های کشت شدهدر ایران از گونه O. Sativa

 

می باشد که برای رشدنیاز به آب فراوان دارد. در ایران کشت برنج به روش نشائی و مستقیم انجام می شود. کشت نشائی

 

یا احداث خزانه، در اکثر کشورشیوه مرسوم کشت گیاه برنج می باشد و کشت مستقیم معمولا در استان خوزستان و

 

جنوب کشور صورت می گیرد.

 

 

 

فاکتورهایی جهت سنجش کیفیت برنج خوب

توانایی تبدیل شالی به برنج سفید بدون شکستگی بالا، با عنوان کیفیت تبدیل، معیاری جهت سنجش کیفیت برنج خوب

 

می باشد. به این صورت که بالاتر بودن درصد برنج خوب، سالم و کامل نسبت به برنج های شکسته بیانگر کیفیت تبدیل

 

بالای این نوع برنج می باشد. برنج خوب و سالم برنجی است که طولش بیشتر از 75 درصد اندازه طول دانه کامل باشد.

 

اندازه دانه از فاکتورهای دیگر جهت تشخیص برنج خوب و با کیفیت به شمار می آید. البته این ملاک در جوامع مختلف

 

متغیر بوده و تا حدی متاثر از سلیقه و ذائقه می باشد، در برخی مناطق برنج های دانه گرد و کوتاه مورد پسند می باشند

 

و در مناطقی دیگر برنج های دانه متوسط و بلند. ولی عموما برنج های دانه بلند و قلمی طرفداران بیشتری داشته و

 

تقاضا برای این نوع برنج بیشتر است.

 

 

 

تشخیص ظاهر برنج

سومین فاکتور تشخیص برنج خوب، ظاهر دانه های برنج است. به طورکلی دانه هایی که قسمت گچی آن ها

 

که تراکم نشاسته کمتری نسبت به بخش شفاف دارد، کم تر باشد بیشتر بازارپسند می باشند.عامل بعدی کیفیت

 

پخت می باشد که به وسیله اندازه گیری ترکیبی که منشا آن نشاسته است، تعیین می گردد. به عنوان آخرین فاکتور

 

برای تعیین برنج خوب ارزش تغذیه ای آن می باشد. دانه های برنج در مقایسه با سایر مواد غذایی غنی از کربوهیدرات،

 

ارزش غذایی بیشتری دارد. شایان ذکر است ترکیب دانه های برنج با توجه به گونه و محل کشت آن، متغییر می باشد.

 

 

 

نکاتی برای خرید برنج خوب و مرغوب

با توجه به اینکه برنج برای ما ایرانی ها جزء غذاهای اصلی و پرطرفدار محسوب می گردد همواره این سوال

 

در ذهن بوده است که هنگام خرید برنج ممتاز به چه مواردی می بایست توجه نمود. دقت نمایید برنج خوب

 

دارای دانه های سفت و خشک بوده پس هرچه دانه ها خشک تر باشد، بهتر است. برنجی که زمان بیشتری

 

از برداشتش گذشته است، به عبارتی برنج کهنه، کیفیت مناسب تری دارد. رنگ برنج خوب عموما بلوری مات

 

و به رنگ عاج می باشد. برنج خوب بوی کهنگی نمی دهد و کپک زده نمی باشد. هر چه دانه های برنج  هم قد

 

و یک دست تر باشند، نشان دهنده کیفیت خوب برنج می باشد. هنگام خرید برنج می توانید آن را امتحان کنید،

 

به این صورت که هرچه دانه های برنج سفت تر بوده و سخت تر زیر دندان شکسته شوند، نشان می دهد

 

برنج خوب و مرغوبی می باشد. برای امتحان کردن عطر و بوی برنج خوب، می توانید با دمیدن بخار دهان و ها کردن

 

به اندکی برنج در دستتان، از کیفیت آن اطمینان حاصل نمایید. برای حفظ کیفیت برنج خوب توجه داشته باشید

 

در محیطی به دور از رطوبت نگهداری شود، همچنین می توانید از کمی سیر و نمک نیز برای ماندگاری

 

بهتر آن استفاده نمایید.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

استویا چیست؟

۰

استویا چیست؟

بیایید قبل از خرید استویا بدانیم استویا چیست؟ گیاه استویا بومی آمریکای جنوبی است که به دلیلی شیرین کنندگی فوق العاده خود، در دنیا بسیار مشهور و شناخته شده است.

 

استویا دیابت را درمان نمی کند، اما قند خون بیماران را به خوبی پایین آورده و کنترل می کند.

 

نکته جالب در مورد خرید استویا چیست؟ آن است که علاوه بر آنکه بیش از سیصد برابر شیرین تر از چغندر قند است، اما شیرینی آن هیچگونه ضرری برای بیماران دیابتی ندارد.چونکه قند خون را بالا نمی برد.

 

به همین دلیل خرید استویا به عنوان شیرین کننده چای غذاها و نوشیدنی های افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند شناخته می شود.

 

با گیاه استویا آشنا شویم

نام علمی گیاه استویا Stevia rebaudiana و از خانواده گیاهی Asteraceae است. برگ های استویا دارای مواد شیرین به نام های استویوزید و ربودیوزید A هستند که علاوه بر شیرین کنندگی فوق العاده، قند خون را به هیچ عنوان تحت تأثیر قرار نمی دهد.

 

استویا علاوه بر استفاده به عنوان شیرین کننده برای بیماران دیابتی، به دلیل خاصیت تنظیم فشار خون نیز مورد استفاده قرار می گیرد. طی تحقیقاتی که انجام شده است، خرید استویا برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند نمی تواند به عنوان یک داروی کاهش فشار خون باشد. اما برای بیمارانی که در آستانه فشار خون  هستند، می تواند خاصیت تنظیم کنندگی فشار داشته باشد.

 

نحوه مصرف استویا

برای مصرف برگ استویا به عنوان شیرین کننده، کافی است یک برگ از آن را خرد کرده و در یک فنجان چای خود بریزید. پس از چند دقیقه چای را که آماده نوشیدن است میل نمایید.

 

برای استفاده از استویا در کیک ها، شیرینی ها، شکلات و سایر خوردنی ها و نوشیدنی هایی که نیاز به شیرین شدن دارند، ابتدا آنرا پودر کرده و سپس پودر آن را در شیرینی ها مصرف کنید.

 

با توجه به اینکه شیرینی استویا زیادتر از شکر است، باید به جای هر یک قاشق غذاخوری شکر، نصف قاشق چایخوری استویا را در پخت کیک و شیرینی خود بکار ببرید. همچنین برای مصرف همراه با چای، به جای هر 2 حبه قند که همراه با یک فنجان چای صرف می کنید، یک برگ استویا کافی به نظر می رسد.

 

یک نکته مهم دیگر درباره استویا آن است که قند ندارد و عدم تاثیر منفی بر سلامت دندان هاست.ضمنا برگهای استویا دارای ماده ای است که مشابه فلوراید عمل کرده و منجر به استحکام بیشتر دندان ها می شود.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

به لیمو چیست؟

۰

به لیمو چیست؟

به لیمو در آمریکای جنوبی به‌وفور استفاده می‌شود اما در سایر نقاط دنیا نیز به‌خاطر خواص دارویی لیمو فراوانش در قالب اسانس کاربرد دارد. به لیمو بوته‌ای چندساله است که عطر لیمو را داراست و با لمس برگ آن این بو تشدید می‌شود.

 

بوته‌ی به لیمو، می‌تواند ارتفاعی ۲ تا ۳ متری داشته باشد و گل‌های ریز بنفش و سفید دارد. ابتدا از به لیمو فقط برای مصارف غذایی مختلف استفاده می‌شد. مثلا آن را برای رفع بوی ماهی و مرغ در طبخ غذا به‌کار می‌بردند یا در نوشیدنی‌ها، مربا، انواع سس و سالاد استفاده می‌کردند.

 

اما مصرف به لیمو به‌عنوان گیاهی با خواص دارویی قدمت چندانی ندارد و به‌تازگی مورد توجه واقع شده است. روغن به لیمو حاوی مواد سازنده‌ی آنتی اکسیدان مانند: گرانول، نرول، ورباسکوزید، و سیترال است. برگ خشک‌شده‌ی به‌ لیمو قابلیت دم‌کردن نیز دارد و به‌عنوان یکی از دمنوش های گیاهی با خواص مفید درمانی برای بخش‌های مختلف بدن و فرایند سوخت‌وساز استفاده می‌شود.

طرز تهیه دمنوش به لیمو

برای تهیه بهنوش به لیمو، یک قاشق غذاخوری برگ این گیاه را با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید و سپس بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم به مدت پنج دقیقه دم بکشد . بعد از آن مقداری عسل طبیعی و یا نبات به آن بیفزایید و میل کنید.

 

نگهداری دمنوش به لیمو

برگ اسانس بی لیمو را باید دور از نور ، درجای خنک و سربسته نگهداری کرد.

 

طبیعت دمنوش به لیمو

طبیعت این گیاه بر اساس طب سنتی ایران، گرم وخشک است.

منبع جغرافیایی دمنوش به لیمو

درشمال کشور در هوای آزاد به خوبی رشد می‌کند و در نقاط سردسیر در گلخانه نگهداری می‌شود.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

خواص زیتون و مزایای آن برای سلامتی

۰

خواص زیتون و مزایای آن برای سلامتی

زیتون (Olive) میوه‌ای است سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن. از جمله فواید و خواص زیتون می‌توان به مقابله با پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان، کاهش التهاب، جلوگیری از حساسیت، درمان کم خونی، محافظ پوست و مو (به دلیل وجود آنتی اکسیدان درون زیتون) و ... اشاره کرد.

 زیتون - زیتون پرورده - زیتون سیاه - زیتون سبز - زیتون شور- زیتون پرورده شمال - خواص زیتون - olive - زیتون در طب سنتی - مضرات زیتون

زیتون انواع مختلفی دارد که عبارتند از زیتون پرورده، زیتون سیاه، زیتون تلخ، زیتون سبز، زیتون شور، زیتون پرورده شمال، کنسرو زیتون و ...

طریقه مصرف زیتون

زیتون بیشتر در منطقه‌ی مدیترانه شرقی شناخته شده است. اگرچه زیتون در سراسر جهان یافت می‌شود اما برای اولین بار از این ناحیه شهرت خود را پیدا کرد. همچنین این میوه‌ی لذیذ و خوشمزه در مناطق شمالی ایران و عراق نیز یافت می‌شود. زیتون معمولا به خاطر ارزش آشپزی و مزایای پزشکی‌اش مورد استفاده قرار می‌گرفت. واژه‌ی زیتون نیز از همان زبان مشتق شده و در ادبیات و تاریخ امپراطوری مدیترانه‌ای‌ها ظاهر شده است. روغن زیتون نیز توانسته است توجه بیشتر افراد را به خود جلب کند زیرا برای آشپزی بسیار مفید است و دارای مواد مغذی بسیاری است اما اهمیت آن نباید باعث شود که از مزایای بی‌شمار زیتون غافل شویم.

زیتون - زیتون پرورده - زیتون سیاه - زیتون سبز - زیتون شور- زیتون پرورده شمال - خواص زیتون - olive - زیتون در طب سنتی - مضرات زیتون

 انواع گونه زیتون در جهان

گونه‌های بسیار مختلفی از زیتون وجود دارد و برخی از آن‌ها ممکن است کم و بیش ترکیبات و اجزای مهم را به همراه داشته باشند. اما همه‌ی این گونه‌ها دارای عناصر خاصی هستند که آن‌ها را برای سلامتی انسان مفید می‌سازد. شما می‌توانید زیتون را به انواع سالاد، ساندویچ و یا غذاهای مصرفی خود اضافه کنید. روغن آن برای پخت غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر بخشی از زیتون برای سلامتی مفید و موثر خواهد بود و مردم سراسر جهان هزاران سال است که ارزش خاصی برای آن قائل‌اند.

 

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

چای قهوه (چای مکزیکی) کیسه ای گل کوه

۰

چای قهوه (چای مکزیکی) کیسه ای گل کوه

چای به دلیل پلی فنولهای فراوانی که در آن موجود است، علائم آرامبخشی، ضد سرطانی و همچنین افزایش تمرکز و حواس را دارد. اگر بگوییم که پرمصرف ترین نوشیدنی دنیا چای است،  با اطمینان بالایی درست گفته ایم و مشاهدات و آمار منتشره در کشورهای مختلف که تقریبا در تمام کشورها پرمصرف ترین دمنوش، همین چای سیاه است این ادعا را اثبات می کند.

در سالهای اخیر و با ورود دمنوش های گیاهی و همچنین انواع چای با فرآوری های مختلف همچون چای سفید، چای سبز، چای مچا و… به سبد غذایی مردم، تنوع طعم و رنگ و عطر نوشیدنی ها تا حدودی بیشتر شده، اما هنوز هم چای به عنوان نوشیدنی بی رقیب شناخته می شود و بسیاری از مردم ترجیح می دهند از همان دمنوش قدیمی و سنتی یعنی چای سیاه استفاده کنند.

 

 

 

در این شرایط ایجاد تنوع در طعم چای سیاه می تواند آزادی انتخاب بیشتری به مصرف کننده برای تجربه کردن طعمهای مختلف چای بدهد.

 

چای دارچین، چای زعفرانی، چای هل دار و… انواعی از چای های طعم دار هستند که تاکنون مورد استفاده بوده اند.

 

اما اکنون چای قهوه که در ایتالیا با نام چای مکزیکی شناخته می شود به عنوان یک کالای جدید و یک طعم خلاقانه به بازار ایران آمده است. در این نوشیدنی جدید، از ترکیب چای سیاه به عنوان رنگ دهنده و جزءاصلی محصول و قهوه به عنوان طعم دهنده و جزء فرعی استفاده شده است.

 

اگر تمایل به نوشیدن طعمهای جدید و جالبی از چای دارید، توصیه می کنیم که این محصول را امتحان کنید. شاید شما هم جزو مشتریان همیشگی این محصول شدید.

فروشگاه اینترنتی هم اکنون این محصول را برای شما فراهم نموده است تا بتوانید براحتی با خرید اینترنتی این محصول، آنرا درب منزل دریافت کنید.

 

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه
نوشته‌های اخیر