تبلیغات

پسته شور زعفرانی گلستان

۰

پسته شور زعفرانی گلستان

پسته پای ثابت آجیل ایرانی است که بدون آن آجیل حتما چیزی کم دارد. پسته‌ی «گلستان» با بسته‌بندی زیبا و مناسب هدیه‌دادن، به‌راحتی در دسترس شماست. پسته‌ی شور «گلستان» منبعی سرشار از آهن و پتاسیم است. معمولا پسته را به افرادی که از کم‌خونی شکایت دارند، پیشنهاد می‌کنند. پسته هم به صورت تازه و هم به صورت خشک‌شده قابل‌استفاده است و گاهی آن را با آب و نمک طعم‌دار می‌کنند. پسته‌ی ایران انواع مختلفی دارد که فندقی، کله‌قوچی، اکبری و احمدآقایی اصلی‌ترین آن‌ها محسوب می‌شوند. شهرستان رفسنجان و استان کرمان مراکز تولید پسته در ایران هستند و این عضو بی‌رقیب آجیل ایرانی را در اختیار مردم قرار می‌دهند. آجیل و خشکبار همواره جزو محبوب‌ترین خوراکی‌ها بوده‌اند که در جشن‌ها و اعیاد پرمصرف‌اند. این خوراکی‌ها سرشار از مواد مفید برای بدن هستند؛ حتی روغن آن‌ها هم برای پوست و مو مفید است. آجیل در اعیاد و مناسبت‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ اما غیر از این می‌تواند میان‌وعده‌ای کامل برای بچه‌ها در مدرسه یا برای بزرگ‌ترها هنگام کار باشد. با «بسته‌ی کیلویی پسته‌ی گلستان» پسته‌های باکیفیت و بهداشتی خواهید داشت که تا مدت‌ها تمام نمی‌شود و برای پذیرایی از جمعیتی زیاد مناسب است

مصرف پسته برای پوست مفید است چون سرشار از ویتامین E است، زیرا ویتامین E پوست را از آسیب اشعه ماورای بنفش محافظت می‌کند. پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر را در خود دارد و می‌تواند علاوه بر بهبود هضم غذا به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.

پسته خام به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کم‌خونی مفید است خوردن پسته نیروی جنسی و ذهن را تقویت می‌کند.

+ نوشته شده توسط Tooshe در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه
هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha 
 
نوشته‌های اخیر